Vyhledávání:

rozšířené

0 Kč

Aktuality
01.03.2017INFORMAČNÍ OZNÁMENÍ K EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit
27.10.2015PŘIPRAVUJEME - SLEVY od 3. do 10.listopaduPřipravujeme další slevu 30 procent na vybrané křišťálové doplňky Swar
08.09.2015日本のお客様へご来店有難うござӓ
10.03.2015NOVÉ Skleněné korálky jsou právě v prodeji
Úplnou novinkou v našem e-shopu jsou skleněné mačkané korálky ve tvaru
10.03.2015SKLENĚNÉ DVOUDÍRKOVÉ KNOFLÍČKYÚplnou novinkou v Aktuálních slevách jsou skleněné dvoudírkové Knoflík

GDPR

O GDPR

Prodávající se zavazuje k tomu, že nebude žádné osobní údaje a další svěřená data kupujícího prodávat, poskytovat třetí osobě, ani je nijak nepoužije pro komerční nabídku nesouvisející s obchodem www.starbeads.eu a www.starbeads.cz, bez souhlasu vlastníků těchto údajů a dat. Svěřené osobní údaje a další data slouží pouze pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a ke vzájemnému zkvalitnění komunikace mezi kupujícím a prodávajícím. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, nutném pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Osobní údaje a další data budou na žádost kupujícího vymazána z databáze prodávajícího. Zákazník má dále právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Provozovatel
  • EDOya s.r.o.
    Francouzská 112
    101 00 Praha 10
    IČO: 25453891
    DIČ: CZ25453891
Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.


Partneři